Медове печиво – найпростіший рецепт
Це медове печиво полонило мене своїм ароматом, а рецепт – швидкістю приготування.
Якщо ви любите корицю, мед і хочете порадувати себе або близьких, купуйте інгредієнти та починайте готувати.
Але для початку, я мушу вам сказати, воно досить ситне, тому зловживати не варто. Підходить для зимових або холодних днів, бо запах печива додає затишку!
Давайте розберемо, що нам потрібно для приготування медового печива:
- 2 курячих яйця
- 130 грам цукру
- 2 столові ложки меду
- 0,5 чайної ложки соди
- 1 столова ложка меленої кориці
- 1,5 стакани борошна
Що робимо далі:
- Мед розігріваємо на водяній бані, буквально декілька хвилин.
- Знімаємо мед і додаємо в нього яйця, цукор, соду.
- Ретельно перемішуємо і додаємо корицю.
- Просіюємо борошно і всипаємо у суміш.
- Ложкою замішуємо тісто.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Беремо деко, застилаємо пергаментом.
- Мочимо свої прекрасні ручки у воді і ложкою робимо з тіста кульки.
- Викладаємо їх на деко і ставимо у розігріту духовку.
- Чекаємо 15 хвилин і перевіряємо готовність зубочисткою.
- Печенюшки мають бути м’якенькими.
- Виймаємо готове медове печиво, охолоджуємо і пригощаємось
Смачного, любі!
Ваша Наталя.