Медове печиво – найпростіший рецепт

Це медове печиво полонило мене своїм ароматом, а рецепт – швидкістю приготування.

Якщо ви любите корицю, мед і хочете порадувати себе або близьких, купуйте інгредієнти та починайте готувати.

Але для початку, я мушу вам сказати, воно досить ситне, тому зловживати не варто. Підходить для зимових або холодних днів, бо запах печива додає затишку!

Давайте розберемо, що нам потрібно для приготування медового печива:

  • 2 курячих яйця
  • 130 грам цукру
  • 2 столові ложки меду
  • 0,5 чайної ложки соди
  • 1 столова ложка меленої кориці
  • 1,5 стакани борошна

 

Що робимо далі:

  1. Мед розігріваємо на водяній бані, буквально декілька хвилин.
  2. Знімаємо мед і додаємо в нього яйця, цукор, соду.
  3. Ретельно перемішуємо і додаємо корицю.
  4. Просіюємо борошно і всипаємо у суміш.
  5. Ложкою замішуємо тісто.
  6. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  7. Беремо деко, застилаємо пергаментом.
  8. Мочимо свої прекрасні ручки у воді і ложкою робимо з тіста кульки.
  9. Викладаємо їх на деко і ставимо у розігріту духовку.
  10. Чекаємо 15 хвилин і перевіряємо готовність зубочисткою.
  11. Печенюшки мають бути м’якенькими.
  12. Виймаємо готове медове печиво, охолоджуємо і пригощаємось

Смачного, любі!

Ваша Наталя.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *